Arrangementen

Naast onze gewone kaart zijn wij altijd bezig om onze klanten te verrassen met leuke eet-ideeën. Denk bijvoorbeeld aan een High Tea of een BorrelBordje. Voor groepen maken wij graag een menu op maat.

High Tea

Een high tea stamt uit de Victoriaanse tijd en is van oorsprong een ‘aantal lekkernijen’ in de namiddag met thee geserveerd. Vanuit Engeland is het naar Nederland overgewaaid.  Nu is het helemaal hip en gezellig om met je collega’s, vrienden of vriendinnen te genieten van lekkere hapjes en verrassende theesoorten. Met passie en plezier zorgen onze koks voor een combinatie van overheerlijke zoete en hartige smaken. In diverse gangen, zodat je alle tijd hebt om te kletsen en tegelijkertijd te genieten van de vele lekkernijen. Prijs per persoon € 19,75 (vanaf 2 personen)

Borrelbordje

Gezellig even borrelen met lekkere hapjes? Dat kan bij de deugniet! Heb je thuis of op je werk een feestje waar een overheerlijk borrelbord niet mag ontbreken? Van snacks tot een hapjesmaaltijd om je vingers bij af te likken. de deugniet regelt het graag voor je!

Groepen

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige plek om met vrienden, collega’s of familie te lunchen of te dineren? Informeer dan geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden! Wij denken graag met je mee.

Boxtelse koffietafel

Een overheerlijk familielid van de Brabantse Koffietafel. Met diverse zoete en hartige gerechten. Alles met een typisch Boxtels smaakje.

Informatie & reserveren van arrangementen

Voor meer informatie en/of reserveringen kun je ons bereiken via 0411-682877 of via contact@eetcafededeugniet.nl. Je kunt natuurlijk ook altijd gewoon even binnenwandelen. Wij maken graag tijd voor je.